Лайм

Сергій Бабкін запустив проект авторських віршів і вже представив перше есе "Мій білий аркуш": відео

Артист не перестає розкривати грані свого таланту

Сергій Бабкін запустив новий проект "Квінтесенція" - це колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне та духовне. Щомісяця музикант обіцяє випускати по одному відео, в якому ділитиметься своїми думками та роздумами.

Перше есе під назвою "Мій білий аркуш" артист представив 13 січня на своєму YouTube-каналі. У ньому він розповідає про перші хвилини творчості, яка ще не сталася за фактом, на аркуші, але вже живе в його голові. Ролик виконаний в чорно-білих тонах.

"Я так давно цього чекав", - поділився Бабкін своїми емоціями. Шанувальники в свою чергу привітали музиканта з прем'єрою і поділилися своїми враженнями.

"Прекрасна відеоробота, красивий голос і вірш зі змістом", "Це щось неймовірне", "Тепло, до мурашок", "Неймовірно красиво", "Цікаво, шкода, що не українською", - пишуть фоловери артиста.

  • Раніше відбулася прем'єра нового треку Сергія Бабкіна. Пісня отримала назву Because you love і стала першою англомовною композицією за всю 18-річну кар'єру музиканта. На створення треку співака надихнула його дочка Веселина.
  • Слухайте також на theLime пісню Сергія Бабкіна "Спалах", створену в колаборації з Оленою Кравець - актриса студії "Квартал 95" стала автором речитативу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа