Лайм

Тоді не вийшло познайомитися: Еллерт розповів про зустріч з Мішиною до "Холостячки"

Переможець шоу прокоментував скандальне відео

Після фіналу "Холостячки" глядачі каналу СТБ знайшли цікаве відео, де Ксенія Мішина та Олександр Еллерт помічені разом в шоу "Інтуїція". Після цього стали говорити, що пара була знайома до проекту, і що історія їхнього кохання - постановка.

Дійсно, Ксенія та Олександр брали участь у відомій телегрі, правда, не в ролі учасників - вони були групою підтримки головних героїв і сиділи на різних диванах. Мішина та її партнер по "Танцях з зірками" Женя Кот були туди запрошені як друзі Тіни Кароль, а Еллерт разом з "кварталовцем" Степаном Казаніним допомагав Євгену Кошовому.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина Фото: канал СТБ

На той момент актриса і комік не були знайомі, і Олександр впевнений, що - на краще.

"Тоді у мене не вийшло з нею познайомитися. Ми брали участь в різних командах, один проти одного. Вона була в скромному гольфику, з розпущеним волоссям. Може, це й на краще, що тоді не вийшло контакту. Адже якби він був, невідомо, як би далі розвивалися події", - розповів Еллерт виданню "КП" в "Україні".

Після "Інтуїції" була ще одна зустріч на онлайн-курсах, і тільки на "Холостячці" вони познайомилися та закохалися. "Виявляється, Бог дійсно любить трійцю", - зазначив гуморист.

  • Ксенії Мішиній та Олександру Еллерту вдалося зберегти почуття, які зародилися на проекті "Холостячка". Закохані кожен день насолоджуються романтичними моментами і намагаються відобразити їх на фотографіях.
  • Дивіться також на theLime, яким могло б бути шоу "Холостячка" в українській озвучці. Львів'янин Віктор Самохвалов зробив смішну пародію, яка відразу стала хітом в соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші