Лайм

Чоловік жив в аеропорту непоміченим 3 місяці - він боявся летіти додому через Covid-19

Американець ховався в терміналі і їв те, що давали йому інші пасажири

В аеропорту О'Хара в Чикаго затримали чоловіка, який три місяці прожив непоміченим в закритій транзитній зоні. 33-річний Адіт'я Удай Сингх з Каліфорнії заявив, що боявся летіти додому через коронавірус, пише CNN.

Чоловік прибув у Чикаго рейсом з Лос-Анджелеса 19 жовтня, але так і не повернувся назад. 16 січня в терміналі до нього підійшли двоє співробітників безпеки і попросили показати документи. При собі у Сінгха знайшовся пропуск операційного менеджера аеропорту, який повідомив про його зникнення в кінці жовтня. Він також розповів, що всі ці місяці інші пасажири забезпечували його їжею.

Фото: StockSnap

Адіт'я Удай Сингх не має кримінального минулого, тому його погодилися відпустити під заставу в розмірі 1000 доларів. Покарання для нього оберуть 27 січня, але найбільше суддю здивувало, що весь цей час служба безпеки аеропорту не помічала незваного гостя.

"Ви говорите мені, що несанкціонована особа, яка не є співробітником, нібито проживала в безпечній частині терміналу аеропорту О'Хара з 19 жовтня 2020 року по 16 січня, 2021, і не була виявлена? Я просто хочу правильно вас зрозуміти", - обурилася вона .

Аеропорт О'Хара є найбільш завантаженим аеропортом у світі за злетами і посадками. До пандемії число пасажирів в ньому становило 84,6 мільйонів на рік.

  • У США на продаж виставили будинок з моторошним секретом - в його підвалі знаходиться справжня в'язниця. Колись будинок належав тюремникові містечка Гілдхолл.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита