Лайм

Не в дорогих подарунках щастя: переможниця "Холостяка" розійшлася з 43-річним залицяльником

Даша повідомила, що зараз її серце вільне

10 сезон шоу "Холостяк" закінчився майже рік тому, а шанувальники шоу продовжують цікавитися життям головних героїв. Відомо, що після проекту Даша Ульянова закрутила роман з 43-річним бізнесменом, ось тільки казка тривала недовго.

Так, відповідаючи в "сторіз" на запитання дописувачів, 23-річна гімнастка зізналася , що її серце вільне. Подробиць розставання з багатим залицяльником вона не повідомила, лише написала, що зараз у неї немає хлопця.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Пара познайомилася в компанії, і відразу відчула взаємну симпатію. На момент стосунків з Дашею чоловік був розлучений, а от щодо дітей дівчина сумнівалася. "Начебто немає", - говорила переможниця "Холостяка".

Фоловери Ульянової жодного разу не бачили її залицяльника, але знають, що він дуже заможний. Чоловік закидав дівчину дорогими подарунками і "кайфував" від того, що зустрічається з переможницею реаліті-шоу.

Даша Ульянова Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Нагадаємо, що Даша Ульянова перемогла в ювілейному сезоні "Холостяка", але стати парою з героєм шоу Максом Михайлюком їй не вдалося. Після проекту з'ясувалося, що пілот мав інтимну близькість з іншою учасницею реаліті. Даша розцінила вчинок хлопця як зраду і не захотіла продовжувати з ним стосунки.

Герой реаліті сильно не переживав і майже відразу зустрів іншу. Обраницею пілота стала модель Дар'я Хлистун, яка в 2017 році стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret. На відміну від Ульянової, Михайлюку вдалося побудувати міцні стосунки - пара живе разом і замислюється про весілля.

Даша Хлистун і Макс Михайлюк Фото: instagram.com/flymax305

  • Телеканал СТБ розпочав зйомки 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" і вже оголосив ім'я головного героя. Прем'єра нового сезону відбудеться навесні 2021 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності