Лайм

Леді Гага виконала гімн США на інавгурації Джо Байдена: відео

20 січня Джо Байден офіційно обійняв посаду президента США

Американська співачка Леді Гага, яку помітили біля Капітолію у Вашингтоні за пару годин до інавгурації Джо Байдена, виконала на церемонії гімн США. Відео виступу з'явилося на YouTube.

Примітно, що епатажна виконавиця не єдина зі знаменитостей, які взяли участь у церемонії інавгурації Байдена. Відразу після Леді Гаги на балконі Капітолію виступила і Дженніфер Лопес. Співачка виконала пісню Вуді Гатрі This Land Is Your Land, яку часто звуть неофіційним гімном США.

На концерті з нагоди церемонії, який пройде онлайн, також виступлять Джастін Тімберлейк, Демі Ловато, Джон Бон Джові та інші артисти. Ведучим програми концерту стане актор Том Хенкс.

  • Тим часом Дональд Трамп переїхав з Білого дому до маєтку у Флориді за $160 млн. Згадуємо, як виглядає будинок 45-го президента США, і де жили інші екс-лідери держави.
  • Читайте також на theLime 5 фактів про Джилл Байден, які відрізняють її від Мішель Обами та Меланії Трамп. Наприклад, дружина 46-го президента США не планує кидати свою звичайну роботу через високий пост чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни