Лайм

Сніжана Бабкіна прокоментувала рідкісне захворювання чоловіка: Сергій Бабкін стрімко втрачає зір

Музиканту потрібна термінова операція

У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання очей - музикант стрімко втрачає зір і йому потрібна термінова операція. Артист тимчасово пішов з соцмереж, пообіцявши, що всіма подробицями ділитиметьсяя його дружина Сніжана.

За словами танцівниці, ситуація непроста і "труднощі неминучі", але вони з чоловіком налаштовані оптимістично. "Ми віримо, ми прогнозуємо, що все буде дуже круто. Мега круто. Ще крутіше", - зазначила Бабкіна в "сторіз".

Сергій та Сніжана Бабкіни Фото: instagram.com/babkin_official

Сніжана впевнена, що труднощі в житті даються не просто так, вони приносять багато досвіду. "Тільки на це треба дивитися не з позиції - все скінчено. А з позиції - спасибі, Всесвіт, що вчиш мене бути мудрішими", - вважає дружина музиканта.

"Якщо є складні, конфліктні ситуації, на перший погляд, неприємні, і це трапляється з вами - значить вам потрібен такий досвід! Значить - це перевірка в чомусь для вас. Це ті труднощі, які допоможуть вам відкрити в собі щось дуже сильне. Це ваше розвиток, - пише Сніжана. - І ось зараз ми з Сергієм отримуємо саме такий досвід. І він буде безцінним!".

Сергій Бабкін дізнався про захворювання трохи більше тижня тому. За словами співака, це дуже рідкісна хвороба і "зустрічається раз на мільйон".

"Лікар сказав так - запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпните, Сергію. Час йде на дні!", - розповів музикант в пості.

Сергій Бабкін Фото: instagram.com/babkin_official

Підступність цього захворювання полягає в тому, що людина особливо нічого не відчуває, а в один прекрасний день йому просто можуть "вимкнути світло".

Бабину потрібна термінова операція, але в Україні немає необхідного обладнання. На щастя, співака погодилися прийняти в одній з клінік Відня - австрійські медики проведуть процедуру 5 лютого. За словами Сніжани, вони хотіли прискорити поїздку, але карантин вніс свої корективи.

  • Раніше ми писали, що Сергій Бабкін запустив новий проект "Квінтесенція" - це колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне та духовне. Перше есе під назвою "Мій білий аркуш" артист представив 13 січня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита