Лайм

Крістен Стюарт виявилася точною копією принцеси Діани на першому кадрі з байопіку "Спенсер"

Фільм вийде в прокат восени 2021 року

Творці біографічного фільму "Спенсер" показали перше фото Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани, і 30-річній актрисі вдалося домогтися вражаючої схожості зі своїм прототипом.

"Здатність Крістен грати реальних людей неймовірна", - пишуть фанати в Twitter про її перевтілення в актрису Джин Сіберг, рок-співачку Джоан Джетт, художницю Саванну Кнуп і модельєра Коко Шанель.

Фото: Neon

Фільм Пабло Ларраіна розповість історію покійної Діани Спенсер у 1991 році, коли вона вирішила піти від принца Чарльза після різдвяних канікул у Сандрінгемі. Чарльз і Діана розійшлися у 1992 році і офіційно розлучилися у 1996-му. Через рік вона трагічно загинула в автокатастрофі.

Фото: Getty Images

Згідно з прес-релізом студії, зйомки байопіку проходили в Німеччині і Великобританії. Очікується, що він з'явиться в кінотеатрах восени 2021 року.

Про кастинг Стюарт режисер оголосив минулого літа, назвавши її найкращою кандидатурою на роль принцеси Діани. Після зйомок в серії "Сутінки" актриса відмовилася від розтиражованого образу і почала більше зніматися в незалежному кіно. Серед найвідоміших її фільмів - "Все ще Еліс", "Світське життя", "Персональний покупець", "Небезпечна роль Джин Сіберг".

  • Раніше творці нового Mortal Kombat показали перші кадри фільму і відкрили історію головного героя. Через пандемії прем'єру бойовика перенесли на квітень 2021 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"