RU  UA

Дізнатися

У Росії показали новий трейлер фільму "Чорнобиль" - до екшену в голлівудському стилі знайшлося чимало питань

Чому картині актора Данила Козловського пророкують провал

Російська кінокомпанія Central Partnership опублікувала в YouTube свіжий трейлер драми "Чорнобиль" актора й режисера Данила Козловського. Картина розповість історію вигаданого пожежного на ім'я Олексій (його зіграв сам Козловський), який в якості добровольця приєднається до інженера та військового водолаза, щоб спуститися "в саме пекло" ЧАЕС і врятувати світ.

Перший трейлер вийшов влітку 2020 року і, незважаючи на заявлені жанр і тематику, викликав в мережі лише іронію та глузування. До другого відео у користувачів хостингу також знайшлося чимало питань. Найпопулярніший з них - де історія, замість якої глядачам покажуть "голлівудський екшен із сопливою любовною лінією"?

"Олексій Карпушин - звичайний пожежний у Прип'яті. Він фарцує, бреше, фліртує з дівчатами направо й наліво, але раптом вперше починає будувати плани довше, ніж на вихідні або відпустку - він закохується в Олю", - йдеться в описі ролика. Ну спавді, саме так себе ведуть "звичайні пожежні", помітили в коментарях.

Що ж стосується Олі, друга головна роль в картині дісталася актрисі Оксані Акіньшиній, що теж не викликало захоплення: "А є в Росії драми без фейса та істерик Акіньшиної?", "Козловський. Акіньшина. Акіньшина. Козловський. Інших акторів немає?" При цьому глядачі також знову вказали на цікавий факт: в американському серіалі "Чорнобиль" у англійських акторів значно реалістичніші "радянські" обличчя, ніж у фотогенічних Акіньшиної та Козловського.

Деякі глядачі звернули увагу і на подібність окремих сцен картини Козловського з успішним попередником від HBO. Трейлеру також дісталося за "безглузду музику" та "надмірну кількість клюкви".

  • У березні вийде один з найочікуваніших блокбастерів цього року - фільм Адама Вінгарда "Годзілла проти Конга". Напередодні прем'єри згадуємо, як виглядала оригінальна картина 1962 року.
  • Кажуть, мережа HBO запустила в розробку проект про всесвіт Гаррі Поттера. Що правда, поки проект знаходиться на ранній стадії виробництва - до нього ще не прив'язані ні сценаристи, ні режисер, ні знімальна команда. Також немає ніякої інформації про сюжет або про те, який відрізок часу побачать глядачі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ