Лайм

Дружина Сергія Бабкіна розповіла, що спровокувало рідкісне захворювання очей співака

Музикант стрімко втрачає зір

У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання очей, через яке він може осліпнути. Через тиждень музикантові зроблять операцію, а поки дружина співака ділиться з дописувачами в Instagram усіма подробицями.

У недавніх "сторіз" Сніжана розповіла , що різке погіршення зору спровокував вірус, який "сидить" в організмі. Інфекція спочатку вразила нирки музиканта, а потім дала ускладнення на очі.

Сніжана та Сергій Бабкіни Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Нирки - це такий тихий орган, який до останнього мовчить, терпить, переживає, нічого не показує, але в будь-який момент може статися такий ось виплеск - ускладнення", - говорить Бабкіна.

Щоб цього уникнути, танцівниця порадила раз на рік проводити перевірку та чистку нирок й всого організму, особливо це стосується людей старше 30-ти років. Такі рекомендації дав інфекціоніст, до якого музикант звертався за консультацією.

Сергія Бабкіна прооперують 5 лютого в одній з лікарень Відня. До Австрії подружжя вилітають 1 числа, щоб лікарі змогли провести своє додаткове обстеження. Як розповідав раніше музикант, обрана клініка відрізняється високим рівнем професіоналізму, а це вселяє йому довіру та спокій.

Сергій Бабкін Фото: instagram.com/babkin_official

  • Раніше Сніжана розповіла, що ситуація непроста, але вони з чоловіком налаштовані оптимістично. Бабкіна переконана, що труднощі в житті даються не просто так, вони приносять багато досвіду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі