Лайм

Сергію Бабкіну зробили першу операцію у Відні - співак показав себе відразу після процедури

Корекцію другого ока зроблять через кілька тижнів

5 лютого Сергію Бабкіну зробили операцію з відновлення зору. Процедуру проводили в одній з клінік Відня, оскільки в Україні немає спеціального обладнання. Австрійські фахівці взялися оперувати тільки одне око, найскладнішие, а корекцію другого проведуть через три тижні.

Про стан музиканта поки нічого не відомо, зате є фотографія, яку Бабкін зробив після офтальмологічного втручання. Її в своїх "сторіз" опублікувала дружина співака, яка підтримує чоловіка в непростий період.

Сергій та Сніжана Бабкіни Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Сніжана поділилася з дописувачами свого блогу скріншотом листування, в якому Бабкін повідомляє їй про закінчення процедури смайлами і стікерами. "Як пройшло? Боляче? Як почуваєшся? Капец! Переживаю", - поцікавилася Сніжана. У відповідь Сергій відправив їй кадр, на якому постав в темних окулярах та захисній масці.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

За кілька годин до операції Сергій Бабкін показався у своєму Instagram, і написав, що насолоджується променями сонця, оскільки в найближчі тижні йому буде протипоказано це робити.

"Дивлюся на сонечко, насолоджуюся. У найближчі тижні мені буде протипоказано це робити. Торт Захер, кава, поцілунок коханої за кадром. Я готовий. Пішов", - підписав знімок музикант.

Сергій Бабкін Фото: instagram.com/babkin_official

  • Нагадаємо, що кілька тижнів тому Сергію Бабкіну діагностували рідкісне захворювання очей, через яке він стрімко втрачає зір. Його спровокував вірус, який "сидить" у нирках.
  • У перших числах лютого музикант з дружиною прилетіли до Відня на операцію, але вона ледь не зірвалася. Завдяки наполегливості Сніжани, медики провели процедуру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі