Лайм

Жінка використала промисловий клей замість лаку для волосся і потрапила в лікарню

Лікарі намагаються видалити застиглий клей з її голови

Американка звернулася в лікарню після того, як помилково використала клей-спрей Gorilla Glue замість лаку для волосся.

На початку лютого 40-річна Тессіка Браун з Луїзіани розповіла, що її волосся залишається незмінними вже місяць з тих пір, як вона використала промисловий клей замість звичайного засобу для укладання.

"Моє волосся не рухається. Ви чуєте, що я вам кажу? Воно не рухається, - сказала вона у вірусному відео. - Я помила його вже 15 разів".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tessica (@im_d_ollady)

На іншому відео вона показала, як намагається втерти шампунь у скам'яніле волосся. Згідно веб-сайту Gorilla Glue, цей клей на 100% водонепроникний і зазвичай використовується для кріплення плитки, дерев'яних підлог і настилів.

У суботу дівчина опублікувала в Instagram серію знімків з лікарні, де їй спробували видалити клей. "Це дійсно буде довгий процес", - підписала вона фотографію ацетону і стерильної води, якими порекомендували розчиняти речовину.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tessica (@im_d_ollady)

Зараз за аккаунтом Тессіки стежить більше 500 тис. чоловік, і він отримав синю галочку верифікації. Сама вона дякує громадськості за співчуття і намагається дивитися на проблему з гумором. "Якщо у вас колись закінчиться лак для волосся, не користуйтеся цим клеєм. Інакше ваше волосся залишиться таким назавжди", - сказала вона.

  • Дівчина помстилася хлопцю за зраду, і вийшло в буквальному сенсі блискуче - йому не позаздриш. Тепер він буде довго прибирати наслідки своєї невірності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення