RU  UA

Дізнатися

Оля Полякова назвала Тіну Кароль плакальницею на похороні - співачка пояснила свої слова

Грубий коментар Полякової на шоу "Маска" обурив глядачів

У 3 випуску шоу "Маска" на каналі "Україна" Оля Полякова невдало пожартувала про Тіну Кароль. Учасниця шоу в костюмі кози вийшла на сцену з надгробним каменем "Вовка", і Полякова висловила припущення, що це Кароль - "відома плакальниця на похороні". Цей момент потрапив в ефір і обурив фанатів співачки, змусивши Полякову записати відео з вибаченням.

"Я маю дати свій коментар щодо випаду в бік Тіни Кароль, де я називаю її плакальницею. Це стосується виключно творчості, пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю, і ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії та історії, - сказала Полякова в Instagram. - у всіх, кого це зачепило і образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання. Якщо ви бачите, що щось іде не так і може бути невірно трактоване, вирізайте. Ви ж там багато хорошого вирізаєте, і залишається тільки те, що журі неадекватне".

У коментарях співачку продовжили критикувати за нетактовність.

"Раніше пісні Тіни були сумні, драматичні, але хіба ви б співали веселі пісні, якби у вас загинув чоловік?" - пишуть користувачі. - "Не всі прийшли в цей світ про шльопки співати, Оля. Тіна драматична і глибока виконавиця, вона так відчуває і в цьому чесна. І так цинічно ображати її за це заради дешевого піару".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представительница Сан-Марино на Евровидении 2024 Megara поразила эпатажным образом и смелым номером - видео выступления

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео