Лайм

Музикант вшанував пам'ять покійного дядька та змайстрував з його скелета електрогітару - ось де справжній треш

Каже, "звучить чудово", тільки ребра заважають

Користувачі Instagram з ніком Prince Midnight вирішив оригінально вшанувати пам'ять покійного дядька-металіста, і перетворив його скелет на електрогітару. Ймовірно, на найоригінальнішу з існуючих сьогодні.

За словами музиканта, перед смертю його родич пожертвував свій скелет місцевій школі, але там відмовилися від останків. Так вони повернулися до родичів.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Prince Midnight (@princemidnightx)

"Мій дядько Філіп був тим ще металюгою і мав на мене великий вплив, - розповів хлопець у соцмережі. - Коли його останки повернули, я довго не міг вирішити, що з ними робити. Так виникла ідея перетворити дядечка на гітару - так він лабатиме вічність".

Племінник доповнив скелет грифом, струнами та іншими гітарними деталями. Весь цей процес хлопець знімав на камеру і ділився деякими кадрами з підписниками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Prince Midnight (@princemidnightx)

Уважні користувачі соцмережі запідозрили, що це лише фантазії хлопця та спроби прославитися, адже скелет скоріше схожий на жіночий. У коментарях Prince Midnight наполегливо це заперечує.

Нещодавно хлопець закінчив роботу над інструментом. Каже, "звучить чудово", тільки ребра заважають.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Prince Midnight (@princemidnightx)

Поки в колекції музиканта є один авторський альбом. Найближчим часом Prince Midnight планує записати ще один, на якому буде звучати гітара-дядечко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита