Лайм

Український депутат прийшов на стендап-шоу, як раптом там почали матюкатися - прихильник моралі влаштував бійку в залі

Виявилося, депутат вперше дивився стендап, і "не був готовий" до такого формату шоу

Депутат партії "Голос" Костянтин Богатов, обурений лайкою в програмі стендап-шоу, влаштував бійку в залі і вдарив по обличчю коміка й телеведучого "Телебачення Торонто" Владислава Капицю.

Інцидент стався 14 лютого в залі арт-центру "Братислава". Як розповів Капиця у Facebook, незабаром після початку концерту Богатов почав виммагати припинити шоу, мотивуючи це тим, що в залі "не повинні звучати мати". Після того, як депутатові не вдалося достукатися до коміків словами, він застосував кулаки.

"Бачу, що чолов’ягу, який візуально виділяється за віком, починає щось непокоїти, він рухається туди-сюди, і в якийсь момент встає та починає бурмотіти: "Прекратить! Что тут? Как такое может быть? Какие матюки? Ану, где свет?" - переповів історію Капиця. - А я стою опершись на щиток, який контролює світло в залі. Діалог наступний: "Що сталось?" - "Откуда здесь маты?" - "Було заявлено, що тут мати будуть" - "Ні, не буде тут матів". Після цього він б'є мене по обличчю, попутно зачіпаючи телефон, яким я знімав його".

Як заявив пізніше депутат, він не знав про регламент концерту і виявився "не готовим" до такого формату. Після перегляду опублікованих відео, користувачі соцмережі взагалі припустили, що Богатов був напідпитку.

Незабаром після інциденту телеведучий "Телебачення Торонто" Майкл Щур на особистій сторінці у Facebook звернувся до партії "Голос" з проханням прокоментувати поведінку Богатова.

У коментарях під постом Щура відписалися прес-секретар партії, а також сам Костянтин Богатов - депутат вибачився, визнавши свою поведінку "неадекватною".

"Партія" Голос" вважає неприпустимою поведінку нашого депутата Костянтина Богатова, - зазначили також колеги депутата. - Вважаємо інцидент ганебним. На найближчих зборах фракції "Голосу" поведінка пана Богатова отримає належну оцінку, про що партія повідомить окремо".

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся в Брюсселі з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем. Але не встигли вони обговорити всі питання щодо Угоди про асоціацію з ЄС, як обидва політики стали героями мемів. Чому? Погляньте самі й скажіть - де Шмигаль, а де Мішель?

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня