Лайм

Борода і карі очі: опитування показало, які чоловіки найкращі в ліжку

Учасниці дослідження описали своїх кращих коханців

Маркетингова платформа OnBuy провела пікантне опитування і дізналася, які риси зовнішності найчастіше зустрічаються у гарних коханців, пише NY Post.

У дослідженні взяли участь 4550 жінок, які перерахували фізичні характеристики чоловіків, з якими у них був гарний секс. Найбільше голосів отримала рослинність на обличчі: 73% дам заявили, що у їхнього найкращого сексуального партнера була борода.

Джейсон Момоа - щасливий володар бороди, карих очей, татуювань і широких плечей Фото: Getty Images

71% учасниць похвалили карооких чоловіків, у 70% гарних коханців був пірсинг, а у 62% - татуювання. Також у фаворі опинилися широкоплечі джентльмени - їхні успіхи відзначили 68% опитаних.

Якщо розмір і мав значення, то це явно не стосувалося взуття: у 53% найкращих коханців були невеликі ступні.

Серед інших характеристик, які підвищували шанси чоловіків виявитися чарівниками в ліжку - великі руки (37%) і густі брови (36%).

Примітно, що привабливість бородатих чоловіків підтверджувалася і в більш серйозних наукових роботах. У 2018 році Журнал еволюційної біології (Journal of Evolutionary Biology) опублікував статтю, яка показала, що бородані більше приваблюють жінок у довгострокових стосунках, оскільки вказують на здатність чоловіка успішно конкурувати з іншими за ресурси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео