Лайм

Принц Гаррі засмутив старшого брата нешанобливою відповіддю королеві Єлизаветі

Стосунки братів все ще далеко не ідеальні

Відмова принца Гаррі і Меган Маркл від королівських обов'язків продовжує сіяти розбрат у стосунках родини. Джерело повідомило газеті The Sunday Times, що принц Вільям дуже незадоволений, як його молодший брат відреагував на заяву королеви Єлизавети про завершення їхньої служби.

Фото: Getty Images

19 лютого Букінгемський палац оголосив, що Гаррі і Меган не повернуться до обов'язків працюючих членів королівської родини. Королева підтвердила, що відтепер Гаррі втратить почесні військові звання, і подружжя більше не зможе виконувати обов'язки, пов'язані з громадською службою у Великобританії. Це стосується безлічі благодійних організацій, патронами яких були герцог і герцогиня Сассекські.

У відповідь Гаррі і Меган акуратно заперечили королеві. Їхній представник повідомив ЗМІ, що пара продовжить підтримувати ці організації, незалежно від офіційного статусу. "Служба [суспільству] універсальна", - сказали вони.

Згідно з повідомленням The Sunday Times, принц Вільям дуже засмучений таким випадом, і вважає поведінку Гаррі і Меган "образливою і нешанобливою". "Ви не можете заперечувати королеві, так просто не роблять, - сказав інсайдер. - Вільям дуже засмучений тим, що трапилося, хоча абсолютно впевнений, що стосунки між ним і Гаррі з часом налагодяться".

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації