Лайм

Принц Вільям розповів про стан 99-річного принца Філіпа через тиждень після госпіталізації

Чоловік королеви Єлизавети II залишається у лікарні

16 лютого 99-річного принца Філіпа госпіталізували з нездужанням, і хоча у палаці запевняють, що його здоров'я не викликає побоювань, чоловік Єлизавети II залишається під наглядом лікарів вже тиждень.

Під час відвідування центру вакцинації у Лондоні принц Вільям поділився новинами про стан дідуся, пише NY Post. "Так, він в порядку, за ним стежать", - сказав спадкоємець престолу й обнадійливо підморгнув репортерам.

Фото: Getty Images

Принца Філіпа госпіталізували до приватної лікарні короля Едуарда VII у Лондоні в якості "запобіжного заходу". Вважається, що його хвороба не пов'язана з Covid-19: на початку січня і він, і 94-річна королева отримали першу дозу вакцини і залишалися в ізоляції у Віндзорському замку.

20 лютого принца Філіпа відвідав його старший син принц Чарльз. Відомо, що через пандемію лікарня допускає відвідувачів тільки у "виняткових обставинах".

Принц Філіп є найстаршим королівським чоловіком в історії Великобританії. У нього і королеви Єлизавети II четверо дітей, вісім онуків і дев'ять правнуків. У 2017 році принц Філіп пішов із державної служби, і з тих пір рідко з'являвся на публіці.

  • Раніше стало відомо, що принц Філіп не хоче гучного святкування свого 100-річчя. Одного разу в інтерв'ю він проговорився, що не планує дожити до такого похилого віку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.

Наша полуничка: Лілія Ребрик привітала маленьку доньку з важливим святом

Телеведуча Лілія Ребрик показала шанувальникам чарівні кадри з найменшою донькою. Дитини виповнилося три місяці.