Лайм

Андрій Хливнюк висловився про українську судову систему після вироку Стерненку

Музикант висловився у радіоефірі

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк висловився про українську правоохоронну та судову системи, і порівняв їх з радянськими. Такою думкою музикант поділився в ефірі радіостанції "Наше радіо" після вироку, який в Одесі винесли активісту Сергію Стерненку - його Хливнюк назвав "вироком судовій системі" і всім українцям.

"В Україні працює радянська правоохоронна і судова системи. Прокуратура, яка звинуватить кого завгодно. Поліція, яка вбиває та гвалтує, і суди, які відпускають вбивць і садять кращих громадян, - вказав в ефірі музикант. - Свободу Сергію Стерненку".

Фрагмент ефіру з'явився на сторінці Хливнюка в Facebook. Такою музикант бачить "погоду" в Україні.

У коментарях під постом Хливнюку подякували за активну позицію.

  • 23 лютого Приморський суд Одеси засудив Сергія Стерненка до семи років і трьох місяців позбавлення волі з частковою конфіскацією майна. Суд визнав активіста винним у викраденні депутата Сергія Щербича. Раніше нібито потерпілий заявив, що приїхав на зустріч зі Стерненком, але його силоміць відвезли на автомобілі у підвал, катували та вимагали відмовитися від депутатського мандата, погрожуючи розправою.
  • Сам Сергій Стерненко провину заперечує. До того ж захист активіста вказав на ряд процесуальних порушень в суді, які не були прийняті до уваги. Після оголошення вироку Стерненку в містах України спалахнули протести.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько