Лайм

Вагітна Меган Маркл з'явилася на інтерв'ю Опри Вінфрі в елегантній сукні за $4700

Герцогиня Сассекська обрала для зйомок вбрання від Armani і браслет принцеси Діани

7 березня на каналі CBS вийде велике інтерв'ю Опри Вінфрі з Меган Маркл і принцом Гаррі. Тизер програми вже викликав у мережі галас, і на те є кілька причин.

Після переїзду до США королівська пара рідко з'являлася на публіці, тому новина про вагітність Меган Маркл і її перше фото з животом стали несподіванкою навіть для всюдисущих папараці. У новому інтерв'ю Меган підкреслила свій стан елегантною сукнею від Armani з поясом на талії і квітковою вишивкою. Хоча річ коштує 4700 доларів, після "реклами" Меган її розкупили менше ніж за добу, пише Page Six.

Фото: CBS

Герцогиня Сассекська доповнила вбрання замшевими туфлями-човниками Aquazzura ($ 695) і браслетом Cartier Love ($ 6550), а також намистом з аквамарином від Pippa Small і сережками Birks з блакитними топазами. Головним акцентом її образу став вишуканий діамантовий браслет Cartier - сімейна реліквія, яка колись належала принцесі Діані.

Фото: CBS

Покійна мати принца Гаррі стала однією з тем інтерв'ю. У тізері на каналі CBS він сказав: "Найбільше мене турбувало повторення історії. Я просто дуже радий і щасливий, що сиджу тут поруч із моєю дружиною і розмовляю з тобою. Я не можу уявити, як [мама] сама проходила через цей процес багато років тому. Тому що це було неймовірно важко для нас двох, але ми хоча б були одне в одного".

В інтерв'ю Опрі Вінфрі пара розповість про рішення покинути королівську родину і переїхати до Каліфорнії. Двогодинний ексклюзив вийде на CBS 7 березня о 20:00.

  • Раніше принц Гаррі з'явився на шоу Джеймса Кордена і розповів, чому погодився на переїзд із рідної Великобританії. Його головною метою було зберегти психічне здоров'я.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято