Лайм

Дружина Алека Болдвіна показала шосту дитину, і ЗМІ розгадують таємницю її народження

У родині актора з'явилася новонароджена дочка Люcія

Через 5 місяців після народження п'ятої дитини дружина Алека Болдвіна Хіларія раптово опублікувала в Instagram фотографію шостої - новонародженої дівчинки Люcіі. Жінка закрила коментарі, тому фанати не змогли дізнатися, як у родині з'явилося ще одне немовля. ЗМІ припустили, що 62-річний актор та його 37-річна дружина скористалися послугами сурогатної матері.

"Ми так любимо нашу дочку Люсію. Як і твої брати і сестри, ти - мрія, що збулася", - підписала знімок Хіларія.

Фото: instagram.com/hilariabaldwin/

Таблоїд Page Six пише, що в соцмережах місіс Болдвін підписана на агентство сурогатного материнства Alcea Surrogacy, офіс якого знаходиться у Нью-Йорку. За збігом, всього за кілька днів до публікації першого фото з Люсією агентство привітало неназваних клієнтів-батьків з "народженням чудової дочки". Нині цей пост видалений.

Алек і Хіларія живуть на Манхеттені (Нью-Йорк) зі своїми шістьма дітьми: Люсією, 5-місячним Едуардо, 2-річним Ромео, 4-річним Леонардо, 5-річним Рафаелем і 7-річною донькою Кармен.

Фото: instagram.com/hilariabaldwin/

Хоча Хіларія відверто розповідала про свої вагітності в минулому, вона не розкрила подробиць про народження Люсії. Коли в Twitter Алека Болдвіна спитали про сурогатне материнство, він грубо осадив дошкульного коментатора.

"Хто мати? Хіларія була вагітна. Вона народила півроку тому. Якщо це була сурогатна мати, просто скажіть це, - написав користувач мережі. - Якщо дитина усиновлена, просто скажіть це. Якщо дитина була плодом любовного зв'язку, і ви вирішили виховати її разом із дружиною, просто скажіть це. Якщо ви не хочете нічого говорити - чому б вам обом не перестати постійно публікувати повідомлення заради клікбейта".

"Тобі варто заткнути пельку і зайнятися своїми справами", - огризнувся актор.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями