Лайм

Режисер "Американської історії жахів" показав Маколея Калкіна на зйомках 10 сезону: фото

Сюжет і подробиці про роль актора поки залишаються в секреті

Шанувальники серіалу-антології "Американська історія жахів" з нетерпінням чекають на 10 сезон. І справа не тільки в тому, що вони вже встигли скучити за історіям Райана Мерфі, але й в Маколї Калкіні, який також з'явиться в новому шоу.

На особистій сторінці в Instagram сценарист і режисер Мерфі показав перше фото актора зі знімального майданчика в Массачусетсі. На ньому зірка комедії "Сам удома" позує з колегою Леслі Гроссман.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Подробиць про роль Калкіна в 10 сезоні "Американської історії жахів" поки немає. Втім, як і деталей сюжету або хоча б офіційної назви нового шоу. Єдине, про що розповів раніше Мерфі, - глядача чекає просто "божевільна еротична сцена" Калкіна з актрисою Кеті Бейтс. За словами шоураннер, на момент прочитання сценарію Калкін зробив паузу і відповів Мерфі: "Це схоже на роль, для якої я був народжений".

"Американська історія жахів" - американський телесеріал-антологія в жанрі хорор, створений Райаном Мерфі та Бредом Фелчаком. Кожен його сезон задуманий як самостійний міні-серіал з різними персонажами та локаціями, а також з власною сюжетною лінією. На деякі сюжетні лінії автори надихалися реальними подіями. Єдині актори, які з'явилися у всіх сезонах серіалу (за винятком 9-го) - Еван Пітерс і Сара Полсон.

  • Влітку минулого року Маколею Калкіну, який зіграв Кевіна МакКалістера у комедіях "Сам удома" та "Сам удома-2" виповнилося 40 років. У свій день народження актор потролив фоловерів у соцмережі.
  • Режисер фільму "Сам удома-2: Загублений у Нью-Йорку" Кріс Коламбус розповів, як Дональд Трамп виборов собі місце в картині. Виявилося, свою епізодичну роль 45-й президент США отримав у вельми агресивний спосіб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil