RU  UA

Дізнатися

Режисер "Американської історії жахів" показав Маколея Калкіна на зйомках 10 сезону: фото

Сюжет і подробиці про роль актора поки залишаються в секреті

Шанувальники серіалу-антології "Американська історія жахів" з нетерпінням чекають на 10 сезон. І справа не тільки в тому, що вони вже встигли скучити за історіям Райана Мерфі, але й в Маколї Калкіні, який також з'явиться в новому шоу.

На особистій сторінці в Instagram сценарист і режисер Мерфі показав перше фото актора зі знімального майданчика в Массачусетсі. На ньому зірка комедії "Сам удома" позує з колегою Леслі Гроссман.

Подробиць про роль Калкіна в 10 сезоні "Американської історії жахів" поки немає. Втім, як і деталей сюжету або хоча б офіційної назви нового шоу. Єдине, про що розповів раніше Мерфі, - глядача чекає просто "божевільна еротична сцена" Калкіна з актрисою Кеті Бейтс. За словами шоураннер, на момент прочитання сценарію Калкін зробив паузу і відповів Мерфі: "Це схоже на роль, для якої я був народжений".

"Американська історія жахів" - американський телесеріал-антологія в жанрі хорор, створений Райаном Мерфі та Бредом Фелчаком. Кожен його сезон задуманий як самостійний міні-серіал з різними персонажами та локаціями, а також з власною сюжетною лінією. На деякі сюжетні лінії автори надихалися реальними подіями. Єдині актори, які з'явилися у всіх сезонах серіалу (за винятком 9-го) - Еван Пітерс і Сара Полсон.

  • Влітку минулого року Маколею Калкіну, який зіграв Кевіна МакКалістера у комедіях "Сам удома" та "Сам удома-2" виповнилося 40 років. У свій день народження актор потролив фоловерів у соцмережі.
  • Режисер фільму "Сам удома-2: Загублений у Нью-Йорку" Кріс Коламбус розповів, як Дональд Трамп виборов собі місце в картині. Виявилося, свою епізодичну роль 45-й президент США отримав у вельми агресивний спосіб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним