Лайм

Актора Армі Хаммера звинуватили в жорстокому згвалтуванні після канібальського скандалу

Колишня дівчина актора розповіла про інцидент у 2017 році

Актор Армі Хаммер знаходиться під слідством після того, як колишня дівчина звинуватила його в жорстокому згвалтуванні у 2017 році, пише CNN.

Фото: instagram.com/armiehammer/

24-річна Еффі стверджує, що з 2016 по 2020 рік у неї були романтичні стосунки з Хаммером. Їй було 20 років, коли вони познайомилися на Facebook, і з тих пір зірка фільмів "Соціальна мережа", "Клич мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К.Л." і "Ребекка" нібито ставав все більш жорстоким.

"Він поглумився наді мною морально, емоційно і сексуально", - сказала вона слідству.

Дівчина стверджує, що 24 квітня 2017 року в Лос-Анджелесі Армі Хаммер вчинив "акт насильства", на яке вона не погоджувалася, наприклад, бив її по ногах хлистом. "Я думала, що він уб'є мене", - сказала вона.

Фото: Getty Images

Адвокат актора відкинув звинувачення і заявив, що всі взаємодії Хаммера з нею та іншими партнерками "обговорювалися і узгоджувалися заздалегідь, а також були взаємними". "Переписка Еффі з містером Хаммером підриває і спростовує її обурливі звинувачення, - сказав захисник актора. - Не далі, як 18 липня 2020 року вона відправила пану Хаммеру повідомлення, в яких говорила, що хоче, щоб він із нею зробив. Пан Хаммер дав зрозуміти, що не хоче підтримувати з нею такі стосунки".

Примітно, що Еффі не подавала позов проти актора, але передала відомості правоохоронним органам, щоб допомогти в розслідуванні справи Хаммера.

  • У січні 34-річний актор опублікував заяву у відповідь на звинувачення колишніх дівчат у канібальських фантазіях і жорстокості. Він сказав, що всі сексуальні дії були узгодженими, взаємними і заздалегідь обговорювалися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії