Лайм

Життя після "Холостяка": куди пропали зірки 2 сезону Френсіс Метью та Олена Ряснова

Судячи з усього, 42-річний Френсіс все ще не розпрощався зі статусом холостяка

У 2012 році українські глядачі із захватом спостерігали за другим сезоном реаліті-шоу "Холостяк", головним героєм якого став нащадок царської династії Романових, фотограф Френсіс Метью. theLime вирішив з'ясувати, як склалася його доля після проекту і дівчини, яка стала його обраницею.

Зазначимо, що повне ім'я холостяка - Френсіс Олександр Метью Романов, він народився у 1978 році в Лондоні. Його сім'я має маєток у Великій Британії, а його дід - князь Андрій Олександрович. Також Френсіс Метью є далеким родичем Єлизавети II.

Френсіс Олександр РомановФото: holostyak.stb.ua

До того, як засвітитися в українському проекті, Френсіс працював каскадером, багато подорожував, захоплювався рафтингом і скелелазінням, а також знімав fashion-історії для журналів зі світовим ім'ям: Vogue, Elle і GQ.

У фіналі шоу він обрав дівчину Олену Ряснову із Запоріжжя і навіть переїхав заради неї в Україні. Однак через півроку пара розпалася.

В одному з інтерв'ю він розповів про причини їх розриву: "Я усвідомив, що в наших почуттях більше дружби, ніж любові".

На сьогоднішній день Френсіс Метью працює персональним тренером і нутриціологом. У своєму Instagram він ділиться порадами і відеоуроками, як правильно займатися спортом, а також фото з подорожей.

Френсіс Метью Фото: instagram.com/francismathew

У минулому році він перехворів коронавірусом, яким заразився під час тренування в тренажерному залі. Також Френсіс Метью в одному з інтерв'ю обмовився, що у нього є дівчина, яка живе в Парижі. Однак більше ніяких подробиць про неї він не розкриває, як і не публікує спільні фото в мережі.

Френсіс Метью Фото: https://www.instagram.com/francismathew

Що стосується переможниці "Холостяка-2" Олени Ряснової, то після розриву з англійцем вона працювала керівником міжнародних проектів у сфері енергетики. Через деякий час дівчина почала зустрічатися з бізнесменом на ім'я Сергій.

Олена Ряснова Фото: kp.ua

У 2015 році пара одружилася, а через деякий час у них народилася донька Соломія.

Олена Ряснова з чоловіком Фото: kp.ua

Відшукати Ряснову в соціальних мережах неможливо, так як вона змінила прізвище і видалила свою стару сторінку в Facebook.

Олена Ряснова з дочкою Фото: facebook.com/elenriasnova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також