Лайм

Заразився в тренажерному залі: інфікований коронавірусом екс-холостяк розкрив подробиці захворювання

Перші ознаки Covid-19 чоловік відчув на минулому тижні

Головний герой другого сезону романтичного реаліті "Холостяк" телеканалу СТБ Френсіс Метью, який заявив, що заразився коронавірусом, вважає, що підхопив Covid-19 в тренажерному залі.

Про це нащадок царської династії Романових розповів "КП" в Україні". "Я майже впевнений, що заразився в тренажерному залі. Після одного із занять я як раз відчув нездужання і слабкість", - поділився британський бізнесмен.

Фото: instagram.com/francismathew

Перші ознаки захворювання Френсіс відчув минулого тижня, 17 березня.

"Коли я був на роботі, у мене почало тиснути в грудях і був серйозний занепад сил. Я намагався лягти спати і задихався. Також сильно боліла голова, а на другий день я перестав відчувати смак і запах. Пізніше з'явився кашель, який був благословенням, тому що від нього стало легше дихати. Через півтора дня це пройшло, але знову стало боляче робити глибокий вдих. Я втратив почуття смаку та нюху на другий день", - розповів екс-холостяк.

За словами Метью, як тільки він відчув нездужання, то відразу самоізолювався. Він не виходив на вулицю і ні з ким не спілкувався. На сьомий день захворювання у чоловіка стали з'являтися сили, і з кожним днем прилив енергії збільшується. Нині Френсіс відчуває себе набагато краще, але повністю ще не відновився.

Екс-холостяк також розповів, що коронавірусов захворіла і його дівчина. Однак заразив її не він, оскільки його кохана живе у Франції. "Зараз вона йде на поправку, але по початку відчувала себе набагато гірше, ніж я", - зізнався він.

  • Фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі підхопив коронавірус. 57-річний музикант розповів, що відчув себе недобре після повернення з Сан-Франциско. Пізніше тест на Covid-19 виявився позитивним.
  • Раніше позитивним на Covid-19 виявився тест 71-річного принца Чарльза, старшого з синів королеви Єлизавети II. Спадкоємець престолу ізольований в маєток в Шотландії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях