RU  UA

Дізнатися

Джамала випустила кліп до пісні "Вірю в тебе", в якому показала чоловіка та синів

У кліпі про батьків і дітей з'являється родина співачки

Джамала випустила зворушливий кліп до пісні "Вірю в тебе" з нового альбому "МИ", в якому показала принади батьківства. Героями ролика стали батьки й діти, серед яких також з'являється чоловік співачки Бекір ьа їхні сини - Емір-Рахман та Селім-Гірай.

Режисером кліпу стала Анна Копилова, яка раніше вже працювала над кліпами співачки "Крила" та "Шлях додому".

Як розповіла сама Джамала, її пісня "Вірю в тебе" розкриває тему віри в дітей, які в майбутньому обов'язково мають стати хорошими людьми. Це в деякій мірі ускладнило роботу над кліпом. "Дуже складно було зняти відео на пісню, якою ти сказала вже все, що думаєш та відчуваєш", - пояснила вона.

Джамала з родиною Фото: Instagram / @jamalajaaa

Пісня "Вірю в тебе" увійшла до трек-листа нового альбому Джамали "МИ", який вийшов 12 березня. Всього в ньому вісім треків, серед яких нещодавній сингл "Вдячна", композиція Like a Hero (англомовна версія саундтреку для фільму Агнешки Холланд "Ціна правди") та міжнародний хіт "Кохаю" із казахстанським репером Jah Khalib.

  • Раніше Джамала увійшла до топ-100 найуспішніших жінок України. Виконавиця потрапила до списку як представниця шоу-бізнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли