RU  UA

Дізнатися

Названо найсексуальнішого лисого чоловіка у світі, але Двейн "Скеля" Джонсон із цим не згоден

"Корону" лисих віддали принцу Вільяму

Британське видання The Sun опублікувало рейтинг найсексуальніших лисих чоловіків у світі, і перше місце в ньому посів принц Вільям. Його "коронувала" компанія Longevita, яка проаналізувала результати видачі в пошуку Google за словами "лисина" і "сексуальний".

Фото: instagram.com/kensingtonroyal/

Згідно з дослідженням, ім'я Вільяма згадувалося в такому контексті 17,6 мільйона разів. Інші відомі чоловіки, які потрапили в рейтинг слідом за 38-річним онуком королеви Єлизавети II, - боксер Майк Тайсон, актор Джейсон Стейтем, репер Пітбуль, баскетболіст Майкл Джордан, боксер Флойд Мейвезер, актори Джон Траволта, Брюс Вілліс, Дуейн Джонсон і Він Дізель.

З таким рейтингом змирилися не всі його учасники. У Твіттері Джонсон заявив, що перше місце має належати американському коміку Ларрі Девіду. "Як, чорт візьми, таке могло статися, коли у Ларрі Девіда все ще є пульс ?! - пожартував він. - Вимагаю перерахунку!"

Ларрі ДевідФото: Wikipedia

Актор Стенлі Туччі, який теж є гордим носієм лисини, пішов далі і запропонував власний рейтинг безволосих красенів. "Чия лисина має носити цю корону? - запитав він в Instagram. - Так багато чудових варіантів".

У його списку, крім нього самого, також були Брюс Вілліс, Дуейн Джонсон, лиса Тільда Свінтон з фільму "Доктор Стрендж", Джейсон Стейтем, Патрік Стюарт, виконавець LL Cool J, Марк Стронг і Райан Рейнольдс, який поки не є лисим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале