Лайм

3 круті сніданки з Instagram: що приготувати швидко та смачно

Приготування сніданку може спростити духовка

Для багатьох приготування сніданку - це щоденна рутина. Щоб хоч якось урізноманітнити меню, можна надихнутися ідеями блогерів із соцмереж. Якщо ви вже пробували робити сендвіч Монте-Крісто на сніданок, рекомендуємо також звернути увагу на інші цікаві рецепти. TheLime підібрав для вас кілька ненудних ідей.

Рулетики з лаваша

Інгредієнти: лаваш (1 упаковка), сир твердий (100 г), шинка (100 г), сметана або майонез (2-3 ст. л.), кетчуп (2 ст. л.), сметана для заливки (150 г), яйця (2 шт.), сіль, перець.

Беремо лаваш і змащуємо його сметаною або майонезом, а також кетчупом. Викладаємо нарізані скибочки сиру і шинки по всій поверхні лаваша. Потім закручуємо його в рулет, ріжемо на порційні шматочки. Беремо форму для запікання, змащуємо її вершковим маслом, викладаємо в неї нарізані шматочки лаваша. Робимо заливку: збиваємо яйця зі сметаною. Поливаємо рулетики заливкою і випікаємо в духовці при температурі 180°С близько 20 хвилин.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MOM FOODBLOGGER (@katiny_recepti)

Омлет з брокколі

Інгредієнти: яйця (2 шт.), капуста брокколі (200-300 г), сир фета (1 упаковка), молоко (50 мл), перець.

У невеликій мисці збиваємо яйця з молоком. Капусту брокколі миєму під проточною водою і ріжемо на суцвіття. Фету нарізаємо на невеликі шматочки. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї брокколі та фету. Заливаємо збитими яйцями і молоком. Солити не потрібно, так як сир солоний. Можна трохи поперчити. Випікаємо в духовці при температурі 180°С 10-15 хвилин.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олена (@helenabakaeva)

Сирники

Інгредієнти: сир (220 г), борошно (30 г), цукор (1,5 ст. л.), манна крупа (1 ст. л.), жовток (1 шт.), сіль (щіпка).

У миску викладаємо сир і розминаємо його виделкою. Додаємо до нього цукор, борошно, манну крупу, дрібку солі та жовток. Все ретельно перемішуємо, скочуємо в ковбаску. Присипаємо робочу поверхню борошном. Розрізаємо на рівні частини, формуючи сирники. Розігріваємо сковороду і швидко обсмажуємо сирники з кожного боку. Викладаємо на деко і ставимо в духовку. Випікаємо ще 5 хвилин при температурі 180°С.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ШЕФ Дмитро | Рецепти (@ food_delicous.dk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля