RU  UA

Дізнатися

Ведмедиця створила пробку, намагаючись перевести ведмежат через дорогу - багато батьків впізнають у ній себе

Люди в усьому світі співчувають турботливій мамі чотирьох малюків

Мама-ведмедиця стала зіркою соцмереж, намагаючись перевести чотирьох неслухняних ведмежат через жваву дорогу в Коннектикуті (США). Батьки в усьому світі перейнялися співчуттям, дивлячись на її спроби впоратися з клешоногими малюками.

Десятки машин чекали, поки ведмедиця по одному переносила ведмежат через дорогу. Але як тільки вона поверталася за черговим дитинчам, інші вискакували назад на дорогу.

Смішне відео отримало сотні співчутливих коментарів на YouTube.

"Знімаю капелюха перед цією мамою. І це були тільки 2 хвилини її дня! Уявіть, як виглядають інші 23 години і 58 хвилин!" - пишуть користувачі. - "Випробування і негаразди всіх матерів. Бідна мама!"

На щастя, турботливій мамі вдалося безпечно перенести малюків через дорогу. Поліція міста Вінчестер, де стався інцидент, подякувала терплячим автомобілістам і випустила попередження на своїй сторінці в Facebook. "Погода покращилася, і дикі тварини виходять гуляти. Будь ласка, будьте обережні під час водіння і уникайте взаємодії з цими тваринами", - закликало відомство.

  • Ведмідь пробрався до приватного будинку і влаштував собі відпочинок у тепленькому джакузі. Не здивуємося, якщо саме про такий релакс мріє мама чотирьох неслухняних ведмежат.
  • У США собака "викрала" джип і протаранила магазин. У ДТП ніхто не постраждав, але вівчарка Каллі стала відомою на весь світ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир