Лайм

Помер актор Пол Ріттер - він зіграв інженера Дятлова в серіалі "Чорнобиль"

Причиною смерті актора стала пухлина мозку

Помер актор театру, кіно та серіалів Пол Ріттер, відомий роллю інженера Анатолія Дятлова в серіалі HBO "Чорнобиль". Причиною смерті 54-річного британця стала пухлина мозку, повідомляє The Guardian.

За словами представника актора, Ріттер помер у своєму будинку в понеділок, 5 квітня. Останні дні життя він провів з рідними - дружиною та синами.

Пол Ріттер в образі інженера Дятлова Фото: HBO

Пол Ріттер знімався в кіно та серіалах з 90-х. Донедавна однією з найуспішніших в його фільмографії була роль Елдред Уорпла в картині "Гаррі Поттер і Напівкровний Принц". Крім цього Ріттер грав у картинах "Квант милосердя", "Орел Дев'ятого легіону", "Інферно", телесеріалі "Великі надії".

У 2019 році на телеканалі HBO вийшли два серіали за участю актора: "Чорнобиль", в якому Ріттер зіграв інженера Анатолія Дятлова, і "Катерина Велика" - в ньому британцеві дісталася роль полководця Олександра Суворова.

  • 33 роки тому почався суд над керівниками ЧАЕС. Читайте на theLime, як і навіщо його змінили автори серіалу HBO "Чорнобиль".
  • Чи не пропускайте також на theLime інтерв'ю з Джаредом Харрісом, зіркою серіалу HBO "Чорнобиль". Незабаром після прем'єри фільму ми розпитали актора про зйомки в Києві, ролm Валерія Легасова і бажання особисто відвідати українське місто-примару.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil