RU  UA

Дізнатися

Помер актор Пол Ріттер - він зіграв інженера Дятлова в серіалі "Чорнобиль"

Причиною смерті актора стала пухлина мозку

Помер актор театру, кіно та серіалів Пол Ріттер, відомий роллю інженера Анатолія Дятлова в серіалі HBO "Чорнобиль". Причиною смерті 54-річного британця стала пухлина мозку, повідомляє The Guardian.

За словами представника актора, Ріттер помер у своєму будинку в понеділок, 5 квітня. Останні дні життя він провів з рідними - дружиною та синами.

Пол Ріттер в образі інженера Дятлова Фото: HBO

Пол Ріттер знімався в кіно та серіалах з 90-х. Донедавна однією з найуспішніших в його фільмографії була роль Елдред Уорпла в картині "Гаррі Поттер і Напівкровний Принц". Крім цього Ріттер грав у картинах "Квант милосердя", "Орел Дев'ятого легіону", "Інферно", телесеріалі "Великі надії".

У 2019 році на телеканалі HBO вийшли два серіали за участю актора: "Чорнобиль", в якому Ріттер зіграв інженера Анатолія Дятлова, і "Катерина Велика" - в ньому британцеві дісталася роль полководця Олександра Суворова.

  • 33 роки тому почався суд над керівниками ЧАЕС. Читайте на theLime, як і навіщо його змінили автори серіалу HBO "Чорнобиль".
  • Чи не пропускайте також на theLime інтерв'ю з Джаредом Харрісом, зіркою серіалу HBO "Чорнобиль". Незабаром після прем'єри фільму ми розпитали актора про зйомки в Києві, ролm Валерія Легасова і бажання особисто відвідати українське місто-примару.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются