RU  UA

Дізнатися

Дуже злякалася: шоумен Дядя Жора розповів, як його середня дочка ледь не стала жертвою маніяка

Це сталося кілька років тому

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) - батько трьох дочок. Одного разу його середня дівчинка Устина зіткнулася з маніяком в мережі, який намагався виманити у неї інтимні фото та дізнатися адресу.

Про це шоумен та його дружина розповіли у новому випуску програми "Зірковий шлях", який був присвячений гучному "роману" 8-річної дівчинки з підлітком. За словами пари, Устині у соцмережах стала писати якась дівчинка-ровесниця. У профілі була фотографія, тому їхня дочка нічого відразу не запідозрила.

Вадим Мічковський з дочкою Устиною Фото: instagram.com/dyadya_jora

"Потім ця подруга стала питати адресу, а потім запрошувала погуляти, - згадує дружина шоумена. - А потім дочка сама зрозуміла, що щось не те, бо та "дівчинка" попросила скинути фотку в купальнику".

Устина відразу розповіла про це мамі й татові, мовляв її подруга "якась дивна". Тоді батьки прочитали всю переписку і зрозуміли, що їхня дочка спілкувалася зовсім не з дитиною.

"Ми стали вести самі листування. Ми взяли у Устини телефон і написали: "Це мама Устини". Аккаунт відразу був заблокований та видалений", - відзначили Мічковські. Зіркове подружжя додало, що їхня дочка тоді дуже злякалася, і що цей випадок буде для неї уроком.

Дядя Жора з дружиною та дочками Фото: instagram.com/dyadya_jora

  • Читайте також на theLime, як учениця молодших класів спритно перехитрила переслідувача у під'їзді. Покажіть цей ролик дітям і навчіть завжди звертати увагу на те, хто знаходиться у них за спиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации