RU  UA

Дізнатися

Вийшов новий трейлер "Гри престолів", і фани у нестямі від злості - вони намагалися забути провальний фінал два роки

У HBO вирішили відсвяткувати 10-річчя серіалу невиданими матеріалами, але ідея виявилася так собі

Телеканал HBO опублікував невиданий раніше трейлер 8 сезону "Гри престолів", і розлютив шанувальників саги. Адже провальний фінал вийшов на екрани вже два роки тому, і весь цей час вони намагалися його забути.

Як уточнює Collider, цього року творці "Гри престолів" відсвяткують 10-річчя серіалу, і в цьому вони побачили привід поділитися матеріалами, які припадають пилом в архівах. Одним з них став трейлер фіналу, з яким досі категорично не миряться шанувальники.

"Тобто ви не перезніматиме його [8-й сезон]? Якщо ні, то не варто було випускати черговий трейлер до нього, і нагадувати нам про те, що ми хочемо забути", - обурилися в коментарях до ролика.

В YouTube трейлер зібрав майже 4 тисячі дизлайков, адже, як зазначили глядачі, вони вже знають, як "автори зіпсували справді великий серіал".

До 10-річчя серіалу сервіс HBO Max також створив інтерактивну сторінку "Гри престолів" Iron Anniversary, де шанувальники можуть знайти безліч різних матеріалів про сагу, акторів та зйомки.

  • На порталі Metacritic глядацький рейтинг фіналу "Гри престолів" склав лише 4,1 бали з 10-ти можливих. Проте фани все ще сподіваються на Джорджа Мартіна. Фантаст традиційно говорить загадками, але його слова обнадіюють, адже дві нові книги "Вітри зими" та "Мрія про весну" нібито будуть відрізнятися від серіалу HBO.
  • Раніше актори "Гри престолів" зізналися, що підтримали б петицію за новий фінал: розв'язка серіалу розчарувала навіть їх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии