Лайм

Тіна Кароль випустила новий кліп, і такою співачку ви ще не бачили: відео

За задумом ізраїльського режисера, артистка з'явилася в образі хлопця

Тіна Кароль продовжує дивувати. Слідом за релізом альбому "Красиво", який складається з нетипових для співачки треків, артистка презентувала кліп на пісню "Хороший парень", де постала у несподіваному образі.

Прем'єра відеоряду відбулася 9 квітня на YouTube-каналі виконавиці. У своїй новій роботі Тіна зіграла відразу двох персонажів: хлопця у спортивному костюмі та яскравій балаклаві та тендітну дівчину в облягаючому комбінезоні. При цьому в кінці кліпу співачка нібито цілує саму себе.

Режисером відео виступив Інді Хаїт, який працював над кліпом "Скандал". "Я хотів показати, як людина, яка володіє сильною харизмою й талантом, навіть із закритим обличчям, може тримати увагу глядачів протягом усього кліпу. І подумав чому б Тіні не постали в образі хлопця?", - пояснив кліпмейкер.

Фото: instagram.com/indy.hait

Слухачі вже встигли оцінити музичну новинку та поділитися своїми враженнями.

"Якщо чесно так дивно бачити Тіну в чомусь іншому окрім жіночних суконь .... і ще ці танці несподівані і специфічні, привели мене в подив ... а останнім етапом став поцілунок. Тіночка з кожним разом дивує, але кліп шикарний" , - написала одна з користувачок.

"Перша реакція: шок. Це однозначно щось нове і незвичайне! Тіна, браво!!!", "Тіна в образі гопника - тепер я бачила все в цьому житті", "Не впізнала Тіну, як-то несподівано в такому образі", "І ні сліду від минулої Тіни, жінка загадка, боюся уявити, що чекає далі", - пишуть інші.

Фото: instagram.com/indy.hait

  • 8 квітня alyona alyona випустила новий альбом Galas - другий лонгплей в її кар'єрі. У трек-лист увійшло 15 треків, багато з яких записані разом із зарубіжними і українськими музикантами, включаючи Monatik, Марину Круть, Kalush, Olexesh.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним