Лайм

Принц Гаррі повернувся до Лондона попрощатися з принцом Філіпом без Меган Маркл - що говорять ЗМІ

Джерело британського видання назвало причину, через яку Меган Маркл залишилася у Каліфорнії

Принц Гаррі повернувся до столиці Великобританії, щоб попрощатися з дідом, принцом Філіпом, який помер минулої п'ятниці. Як уточнює місцева газета The Sun, онук Філіпа та Єлизавети II прилетів до Лондона 11 квітня і зупинився в котеджі Ноттінгем Кенсингтонського палацу, де раніше жив з Меган Маркл. У цей час дружина принца Гаррі та його син Арчі залишилися в США.

У мережі пліткують про наслідки скандального інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл американській ведучій Опрі Вінфрі - в ньому актриса звинуватила королівську родину в расизмі. Але офіційна причина, через яку Меган Маркл не буде присутньою на похоронах принца Філіпа, звучить інакше.

Зліва направо: принц Гаррі, принц Філіп і принц Вільям Фото: Getty Images

Вагітна дружина принца Гаррі залишилася в Каліфорнії, так як не може летіти за приписом лікаря, пише People з посиланням на свої джерела. У актриси вже доволі великий термін, і лікарі рекомендують їй утриматися від перельотів і стресових ситуацій.

Джерело також підкреслило, що подружжя дуже серйозно ставляться до всіх запобіжних заходів, так як в минулого року у Меган Маркл стався викидень, і тепер вона боїться ризикувати дитиною. "Лікарі вважають, що зайве навантаження і стрес не варті того, щоб вона ризикувала втратити ще одну дитину", - додав він.

ЗМІ обговорюють і той факт, що це перша поїздка принца Гаррі до Великобританії за останній рік, і перша зустріч з родиною після виходу скандального інтерв'ю на екрани.

Принц Філіп Фото: Instagram / @theroyalfamily

З принцом Філіпом попрощаються 17 квітня. Чоловіка королеви поховають 17 квітня у Віндзорі, а тим часом у Великій Британії оголосили національну жалобу.

  • Герцог Единбурзький помер 9 квітня, не доживши до свого 100-річчя всього два місяці. Заради Єлизавети II принц Філіп відмовився від титулів, прізвища та навіть віри. Читайте на theLime, яким було його життя.
  • У мережі згадують приїзд принца Філіпа до Києва - чоловік Єлизавети II гостював у столиці України лише один раз, де підтримував дочку на скачках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті