Лайм

Ця зараза рідкісна та противна: дружина Дмитра Комарова перехворіла на ковід

Модель була на ізоляції 14 днів

Модель та ведуча Олександра Кучеренко, дружина мандрівника Дмитра Комарова, розповіла, що перехворіла на коронавірус. Про інфікування "Міс Україна 2016" дізналася зовсім випадково.

Як розповіла журналістка в Instagram, вирушаючи в гості до родичів, вона вирішила перестрахуватися. "У мене не було ніяких симптомів, і відчувала я себе чудово, але з огляду на динаміку захворюваності серед колег на роботі і людей, з якими напередодні контактувала на зйомках, вирішила просто "про всяк випадок" перевірити перед тим, як їхати до рідних", - поділилася Олександра.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко Фото: instagram.com/aakucherenko

Виявилося, не дарма. 1 квітня дівчина отримала результат тесту, який був позитивним. Кучеренко відразу самоізолювався, і вже через кілька днів з'явилися перші симптоми: головний біль, температура та інші ознаки звичайної застуди.

Дружина Дмитра Комарова написала, що вже повністю вилікувалася і готова приступити до роботи. Олександра побажала дописувачам, щоб ніхто з них не підхопив цю "рідкісну та противну заразу", а тим, хто все ж захворіє - перенести легко та без наслідків.

В кінці поста дівчина закликала українців берегти себе і не забувати дотримуватися простих заходів обережності. "Не нехтуйте відомими заходами безпеки - вони дійсно важливі, і ти це чітко усвідомлюєш, коли хворий лежиш і аналізуєш свої кроки", - підсумувала модель.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)


Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil