RU  UA

Дізнатися

Звичайний день у Флориді: на воду поруч з пляжниками сів бомбардувальник часів Другої світової

Помітивши несправності, пілоти вирішили тут же посадити реставрований літак

Просто уявіть: ви купаєтеся, засмагаєте, плаваєте на матраці, як раптом поруч з вами на воду сідає бомбардувальник часів Другої Світової війни. Для жителів Флориди ця майже фантастична історія виявилася реальністю.

Палубний торпедоносець часів Другої Світової війни Grumman TBM-3U Avenger здійснив аварійну посадку просто біля одного з місцевих пляжів, неабияк налякавши відпочиваючих. Як виявилося, в цей день поблизу проходило авіашоу. Пілоти відреставрованого бомбардувальника помітили технічні несправності і вирішили одразу посадити літак на воду. Знімками та відео поділився користувач Facebook з ніком Don Xavier.

Бомбардувальник 1945 року побудови належить сьогодні місцевій компанії Valiant Art Command. Його реставрували майже 20 років, після чого представили на авіашоу, однак щось пішло не так.

Посадка літака на воду була успішною - ні пілоти, ні відпочиваючі при цьому не постраждали.

  • Читайте також на theLime, як чоловік ступив на підлогу старого будинку та провалився в 1843 рік. Він дивом вижив, адже мова йде про 9-метровий тунель.
  • Є у нас ще історія про те, як два приятелі на матраці захопилися пивом та не помітили, як опинилися у відкритому морі. Врятувало горе-моряків те, що крім сумки-холодильника вони прихопили з собою телефони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Первый полуфинал Евровидения-2024 состоится 7 мая, начало в 22:00 – где можно посмотреть и как проголосовать за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочери Кейт Миддлтон и принца Уильяма Шарлотте исполнилось 9 лет - супруги показали новое фото именинницы

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona и Jerry Heil на 4 месте в таблице букмекеров о победителях Евровидения-2024 – как изменились шансы других участников