RU  UA

Дізнатися

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

Постановка номера наших музиканток вразила юзерів

alyona alyona і Jerry Heil продовжують підготовку до "Євробачення-2024", і провели уже дві репетиції свого конкурсного номера, постановницею якого є Таню Муіньо. Так, після крайньої репетиції шанси артисток на перемогу у масштабному заході зросли.

Букмекери оновили прогнози після проведених підготовчих заходів, і в оприлюдненій на сайті Eurovision World таблиці можна побачити, що з п'ятого місця українські виконавиці перемістилися на четверте. За прогнозами фахівців, ймовірність їхньої перемоги становить 11%. Перше місце посідає Швейцарія, друге – Хорватія, третє – Італія. П'яте і шосте місце дісталося Нідерландам і Франції.

Читайте також: Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць.

Фото: eurovisionworld.com/odds/eurovision

До слова, нещодавно в мережі опублікували не лише фото з другої репетиції представниць України на міжнародному пісенному конкурсі, але й короткий уривок відео. У коментарях чимало юзерів написали про те, що постановка "викликає мурахи по шкірі", а деякі не сумніваються у тому, що зірковий дует посяде перше місце і приїде в Україну з перемогою.

Нагадаємо, раніше alyona alyona і Jerry Heil були фаворитками букмекерів і знаходилися на перших щаблях таблиці з прогнозами. Пізніше стало відомо, що вони опустилися у рейтингу, а на перші місця вийшли інші музиканти. Наразі ж, як можна побачити, ситуація змінилася, і інтрига та приємні хвилювання єврофанів лише зросли.

Читайте на тему: Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України.

Представниці нашої країни на "Євробаченні-2024" вийдуть на сцену у першому півфіналі конкурсу, який відбудеться 7 травня. Всього у міжнародному заході цього року візьмуть участь 37 країн. Другий півфінал пройде 9 травня, і в ньому виступлять 16 країн, тоді як у першому – 15.

Фінал запланований на 11 травня, де шанувальники зможуть насолодитися виступами 26 країн: по 10 країн з кожного півфіналу, потім країни Великої п'ятірки, у числі яких Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція, і країна, яка приймає конкурс, минулорічна переможниця – Швеція.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие