Лайм

Ви з глузду з'їхали? У Андрія Данилка відреагували на чутки про проблеми зі здоров'ям артиста

З якими проблемами насправді бореться Данилко

"Друзі, ви що, з глузду з'їхали?" Так менеджмент Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) відреагував на розмови в ЗМІ про "серйозні проблеми" зі здоров'ям 47-річного артиста. Відповідний коментар з'явився на офіційній сторінці шоумена в Instagram.

Судячи з усього, мова йде про низку новинних публікацій, які з'явилися в ЗМІ після інтерв'ю продюсера Юрія Нікітіна, в якому він згадав про депресії Андрія Данилка та їх нібито серйозні наслідки. Незабаром цю інформацію представники артиста спростували.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

"Друзі, ви що, з глузду з'їхали? Андрій Данилко поправляє свої проблеми зі сном, - вказали в публікації. - Налагоджує циркадні ритми. Все інше - норм".

  • У 2021 році Андрій Данилко відсвяткує творчий ювілей - персонажу Вєрки Сердючки исполнится 30 років. На честь круглої дати продюсер артиста пообіцяв новий кліп, трек і кілька серйозних проектів за його участі.
  • Раніше Андрій Данилко прокоментував чутки про володіння розкішною 12-кімнатної квартирою на Хрещатику. Це житло шоумен назвав жахливим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення