Лайм

На конкурсі "Міс Україна" змінили вимоги до віку учасниць - хто може подати заявку

Конкурс планують провести у жовтні

Організатори національного конкурсу краси "Міс Україна" змінили вимоги до віку учасниць. Тепер заявку на участь у заході можуть подати дівчата віком від 17 до 26 років. До 2021 року брати участь в огляді могли тільки красуні не старші 25 років.

Про зміни вимог до учасниць повідомила глава комітету "Міс Україна" Вероніка Щипцова на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Фото: instagram.com/missukraine_official

Крім того, на конкурсі збільшився призовий фонд до 1 млн гривень. Таким чином, переможниця конкурсу "Міс Україна-2021" отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, а не 400 тисяч, як в минулі роки, а володарки титулів "Міс Земля" та "Міс Інтернешнл" - по 250 тисяч гривень кожна.

Серед нововведень - зйомка реаліті-шоу, яке відкриє глядачам ексклюзивну інформацію про учасниць і бекстейдж-шоу "Міс Україна". Ролик зніматимуть перед фіналом, який планують провести у столичному Палаці "Україна" у жовтні 2021 року.

Щипцова зазначила, що цього року було прийнято рішення змінити підхід до підготовки конкурсу, оскільки йому виповнюється 30 років. "Ми готуємо найяскравіше та наймасштабніше шоу за всю історію конкурсу", - сказала глава комітету "Міс Україна".

Володарка корони та престижного титулу представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" у грудні в Пуерто-Ріко.

Переможниця конкурсу "Міс Україна-2019" Маргарита Паша Фото: instagram.com/missukraine_official

  • З нагоди 30-річчя конкурсу "Міс Україна" ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.
  • У 2019 заповітний титул найкрасивішої дівчини нашої країни і корону отримала харків'янка Маргарита Паша. Що відомо про "Міс Україна-2019" - читайте тут. У 2020 році проведення конкурсу скасували через пандемію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці