Лайм

У мережу витекли перші кадри зі зйомок "Дому дракона" - приквела "Гри престолів" про сім'ю Таргаріенів

Прем'єра серіалу очікується у 2022 році

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика серіалу "Дім дракона" - приквела популярного фентезійного шоу "Гра престолів".

На знімках, опублікованих на сайті Reddit, можна побачити акторів в образах головних персонажів: Метта Сміта, який грає принца Деймона Таргаріена та Емму Д'Арсі, яка виконує роль принцеси Рейніри Таргаріен. Під час зйомок на пляжі актор був одягнений у довгий чорний піджак та високі чоботи, а актриса - довгу бордову сукню.

Фото: reddit.com

Крім Метта Сміта і Емми Д'Арсі в серіалі задіяні: Педді Консідайн (король Візеріс Таргаріен), Олівія Кук (Алісент Хайтауер), Стів Туссен (лорд Корлис Веларіон, відомий як Морський змій), Ріс Іванс (Отто Хайтауера).

Фото: reddit.com

Фото: reddit.com

Події серіалу "Дім дракона" розгорнуться за 300 років до "Гри престолів", коли королівський дім Таргаріенів перебував на піку своєї могутності. В основу сюжету лягла книга Джорджа Мартіна "Полум'я і кров", пише Deadline.

Після смерті старого короля принц та принцеса Таргаріен почнуть боротьбу за трон, і кожного спадкоємця підтримає своя партія сподвижників. Це призведе до початку громадянської війни на Вестеросі, відомої як "Танець драконів".

Шоураннерами проекту стали Райан Кондао та Мігель Сапочник, який зняв "Битву Бастардо", "Довгу ніч" та кілька інших пам'ятних епізодів "Гри престолів".

Прем'єра серіалу "Дім дракона" очікується в 2022 році.

  • Раніше зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа розповів, що після ролі Кхала Дрогобич довго залишався без роботи і загруз у боргах.
  • Читайте також на theLime, як Емілію Кларк змушували оголюватися у першому сезоні "Гри престолів". Актриса не могла постояти за себе, поки не прислухалася до порад свого екранного чоловіка Кхала Дрого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil