RU  UA

Дізнатися

Не передати словами, який я щасливий: Ектор Хіменес-Браво із "МастерШеф" офіційно став українцем

Кулінар поділився своєю радістю

Знаменитий ресторатор та суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вже багато років живе та будує свій бізнес в Києві, але отримати офіційний дозвіл на постійне проживання в Україні йому вдалося тільки зараз.

Кулінар опублікував на особистій сторінці в Instagram фотографію з паспортом в руках та написав, що він неймовірно щасливий, що тепер він - офіційно українець.

Ектор Хіменес-Браво Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Міністерство культури видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, як я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі!", - написав Хіменес-Браво.

У коментарях привітали ресторатора і написали, що тепер в Україні на одну талановиту людину стало більше.

Ектор родом з Колумбії. До України він вперше приїхав у 2006 році і ця країна назавжди вкрала його серце. "Тоді я просто подорожував, але закохався з першого погляду. Я розгледів в українцях справжню душу, щирі емоції, почуття людей, які не соромляться їх проявляти", - розповідав раніше кулінар.

Через три роки Хіменес-Браво зважився на переїзд до Києва, але ніхто з близьких його не підтримав, адже тоді у нього вже була успішна кар'єра в Канаді та Азії. Ектор відкрив у столиці два п'ятизіркові готелі, а потім пішли телевізійні проекти та відкриття ресторанів.

  • Кулінар оселився у котеджному містечку Ірпеня, яке розташоване у 15 хвилинах їзди від Києва. Як виглядає дім ресторатора - дивіться у матеріалі theLime.
  • Раніше Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в юності. На архівному знімку майбутньому рестораторові 18 років. У коментарі до знімка кулінар коротко описав своє непросте життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать