Лайм

Помпезна червона доріжка та хіти не першої свіжості: в Києві роздали музичні премії Yuna

Ювілейну церемонію переносили майже два роки

Увечері 12 травня в київському ДК "Україна" відбулася вже 10-та за рахунком, ювілейна церемонія вручення музичних премій Yuna. Через пандемію ковіда зал був заповнений глядачами лише наполовину, а в іншому організатори зробили все, щоб повернутися до колишніх традицій - червоної доріжки, виступів артистів та вручення статуеток. Ведучими заходу були Володимир Остапчук та Маша Виноградова.

Ювілейну церемонію переносили майже два роки. За цей час, судячи з усього, українські артисти зголодніли за світськими раутами та завітали на церемонію у помпезних нарядах. Не обійшлося без золота, пуху, ланцюгів, глибоких декольте та високих вирізів. Фото з червоної доріжки публікує портал Orest.

Фото: orest.com.ua

Серед лауреатів премії Yuna-2021 опинилися хіти, які відшуміли вже рік та більше року тому, адже, згідно з регламентом, комітет оцінював релізи артистів, які відбулися в період з 1 листопада 2019 року по 31 жовтня 2020-го.

Так лідерами за кількістю нагород церемонії Yuna-2021 став гурт The Hardkiss. Музиканти забрали зі сцени 5 статуеток, серед яких премії за кращий дует / колаборацію та кращу пісню до фільму ("Вільна", дует Юлії Саніної з Тіною Кароль, який записали у грудні 2019 року). Також на рахунку The Hardkiss тепер нагороди за краще концертне шоу, кращий менеджмент артиста та традиційна статуетка кращого рок-гурту.

Фото: orest.com.ua

Фото: orest.com.ua

Другу сходинку за кількістю нагород посів гурт TVORCHI - Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні вирушили додому з трьома статуетками в категоріях "Кращий поп-гурт", "Кращий альбом" (13 Waves) та "Кращий електронний хіт" (Bonfire, з яким музиканти брали участь у Національному відборі на "Євробачення" ще в лютому минулого року).

Фото: orest.com.ua

Статуетки в номінаціях "Краща виконавиця" та "Кращий хіп-хоп-хіт" вручили реп-виконавиці alyona alyona. MONATIK'а нагородили за онлайн-мюзикл "РИТМ", гурт Green Grey - за унікальний формат вертикального концерту в київському готелі Bratislava, Олега Винника - за онлайн-шоу на НСК "Олімпійському", а ТНМК - статуеткою в категорії "Кращий відеокліп" ("Історія України - повна и безкомпромісна, без прикрас і попси", який вийшов у листопаді 2019 року).

Фото: orest.com.ua

Відкриттям року стала Lida Lee, піснею року - хіт "Дежавю" Артема Пивоварова. Загалом в цей вечір роздали 17 статуеток, у тому числі й спеціальну нагороду "За особливі досягнення у музиці", яка дісталася Тіні Кароль.

  • Днем раніше у Лондоні відбулася 41-а церемонія вручення музичних премій BRIT Awards 2021, яку в ЗМІ назвали "ковтком свіжого повітря у постковідном світі". Вся справа в тому, що вечір пройшов у кращих традиціях престижного заходу і став одним з перших масових у Великобританії.
  • Дивіться також на theLime, якими образами на червоній доріжці Brit Awards 2021 відзначилися номінанти, лауреати та гості церемонії. Знаменитості позували в нарядах Dior, Miu Miu та Vivienne Westwood.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля