Лайм

На "Євробаченні-2021" новий фаворит: які ставки букмекерів за день до конкурсу

Представники Італії все ж вирвалися в лідери

За день до першого півфіналу "Євробачення-2021" в прогнозах букмекерів спостерігаються несуттєві зміни, при цьому Італії все ж вдалося вирватися в лідери. Представники країни, рок-гурт Maneskin, впевнено піднімалися в рейтингах весь минулий тиждень, а 17 травня стали новими фаворитами, змістивши Францію та Мальту на другу й третю позиції.

П'ятірку на поточний момент закривають Ісландія та Кіпр, десятку - Болгарія, Швейцарія, Україна, Литва та Греція.

Що ми знаємо про гурт Maneskin?

Maneskin - італійський гурт, що здобув популярність після участі в місцевому вокальному шоу "X-фактор". Музиканти прийшли на проект в 2017 році та за його підсумками посіли друге місце. Незабаром після цього рокери випустили свій дебютний альбом l ballo della vita, який одразу ж очолив італійські чарти.

У березні цього року пісня Zitti e buoni принесла Maneskin перемогу на фестивалі San Remo 2021, а вже наприкінці того ж місяця гурт випустив другий студійник Teatro d'ira. З цим же треком італійці виступлять на "Євробаченні".

Представники Італії традиційно виступатимуть одразу у фіналі конкурсу 22 травня, так як Італія є однією з п'яти країн-організаторів та спонсорів "Євробачення" (щороку відразу до фіналу проходять країни "Великої п'ятірки" та країна-господиня, в даному випадку - Нідерланди).

Maneskin Фото: Instagram / @maneskinofficial

  • Тим часом у Роттердамі офіційно відкрили 65-й пісенний конкурс "Євробачення". Його учасники та гості пройшлися традиційною бірюзовою доріжкою та поспілкувалися із журналістами. Дивіться, як виглядали на ній представники України - гурт Go_A з'явилися на церемонії в нарядах з пластика.
  • В цілому ж "Євробачення-2021" відбудеться в заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс пройде з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять тільки 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому