Лайм

Кажуть, Емма Вотсон зібралася заміж і зав'язала з кіно - актриса прокоментувала чутки

Зірка "Гаррі Поттера" розповіла, чому зникла з соцмереж

Довга відсутність Емми Вотсон в соцмережах породила серед її шанувальників багато чуток, найпопулярніші з яких пов'язані з її сімейним станом і паузою в кар'єрі. 31-річна актриса з'явилася в Твіттері спеціально для того, щоб розвіяти домисли.

Фото: Getty Images

"Любі шанувальники, чутки про те, що я заручена, а моя кар'єра в сплячці - це спосіб збирати кліки. Якщо у мене будуть новини - обіцяю, я поділюся ними з вами, - написала зірка "Гаррі Поттера". - Якщо ніяких новин від мене немає, це просто означає, що я спокійно проводжу пандемію, як і більшість людей - намагаюся навчитися пекти хліб на заквасці, дбаю про своїх близьких і роблю все можливе, щоб не поширювати вірус, який досі зачіпає дуже багатьох людей".

Чутки про те, що Вотсон вирішила відпочити від кіно, з'явилися в лютому, коли її власний агент сказав Daily Mail, що її кар'єра "спить", і вона не буде братися за нові проекти. Однак менеджер актриси швидко спростував ці слова, пояснивши: "Акаунти Емми в соціальних мережах неактивні, але її кар'єра - ні".

Приблизно в той же час з'явилися чутки про заручини Вотсон і її бойфренда Лео Робінтона: актрису помітили зі скромним кільцем на лівій руці.

  • Вперше новини про стосунки Емми Вотсон і бізнесмена з Лос-Анджелеса з'явилися два роки тому, але тоді зірка заявила, що щаслива сама по собі.
  • Раніше дівчина-двійник Емми Вотсон стала зіркою соцмереж. Здається, у неї є всі шанси стати дублеркою актриси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ