Лайм

Ані Лорак втратила бізнес після секс-скандалу навколо Меладзе

Крім цього на співачку можуть чекати санкції на майбутнє

Податкова служба розпочала ліквідацію компанії "Ані Лорак Продакшн", яка належить українській співачці Ані Лорак. Як пише "Комсомольська правда" з посиланням на свої джерела, проблеми у артистки почалися після відвертого інтерв'ю на каналі "Росія 1", в якому вона розповіла про інтимні пропозиції продюсера Костянтина Меладзе в обмін на кар'єру та славу.

Збіг це чи ні, проте ТОВ "Ані Лорак Продакшн" дійсно "знаходиться в процесі ліквідації". Причиною нібито стала невідповідність юридичної адреси фірми і фактичної.

Фото: rusprofile.ru

Журналісти звернулися до місцевого юриста, який назвав вищевказану причину "поширеним явищем", адже податкова служба вимагає, щоб кожна юрособа мала конкретну юридичну адресу, за якою фірма реально існує.

Також юрист зазначив, що в Росії часто закривали очі на подібні невідповідності. Тепер же, якщо фірма дійсно буде закрита через недостовірну адресу, Лорак загрожує ще й покарання - кілька років співачка не зможе відкривати і очолювати компанії.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення АНІ ЛОРАК (@anilorak)

На каналі "Росія 1" Ані Лорак гостювала в квітні цього року. Після ефіру чутки про домагання Костянтина Меладзе тут же потрапили до ЗМІ та соцмережі. В Україні співачку підтримала Оля Полякова, яка розповіла, що у неї також є схожа історія з продюсером.

Сам Меладзе ніяк не відреагував на слова Лорак, а от співака незабаром заявила, що її слова про продюсера "перекрутили", і що сама вона ставиться до нього "з повагою і любов'ю".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ