Лайм

Принц Гаррі розповів про суїцидальні думки Меган Маркл

Знущання британських ЗМІ та тиск палацу змусив дружину Гаррі думати про самогубство

Принц Гаррі і Опра Вінфрі спродюсували для Apple TV + шоу The Me You Can not See, присвячене психічному здоров'ю. У ньому Гаррі розповів про свої панічні атаки, а також про суїцидальні думки Меган Маркл, про які вона раніше згадувала в скандальному інтерв'ю на каналі CBS.

Фото: Getty Images

Гаррі докладно описав момент, коли в 2019 році дружина на 6 місяці вагітності зізналася, що думає про самогубство.

"Того вечора вона вирішила поділитися зі мною суїцидальними думками і практичними аспектами того, як вона збиралася накласти на себе руки, - сказав він. - Найстрашнішим для неї була ясність думок. Вона не була божевільною, не займалася самолікуванням, не приймала таблетки або алкоголь. Вона була абсолютно тверезою, абсолютно в здоровому глузді, але в нічній тиші ці думки будили її. Довести це до кінця їй завадило те, наскільки несправедливим це було б до мене - після всього, що сталося з моєю мамою. Тоді я зіткнувся з ризиком втратити іншу жінку в моєму житті, з нашою дитиною всередині неї".

Гаррі зізнався, що йому "трохи соромно", як він поставився до її зізнання. Він обійняв дружину, а потім вони вирушили на черговий королівський захід, щоб "перед стіною фотокамер прикинутися, що все в порядку". Він заявив, що у нього не було можливості відмовитися від участі в заході.

"Мені було її шкода... я злився на себе через те, що ми застрягли в цій ситуації, і мені було соромно, що все стало так погано. Було соромно звертатися до своєї родини, адже я знав, що не отримаю того, що мені потрібно, - сказав онук королеви Єлизавети. - Мій батько говорив мені, коли я був молодший: "Ну, зі мною було те ж саме, тому і з тобою буде те ж саме". В цьому немає сенсу. Якщо ви страждали, це не означає, що ваші діти повинні страждати. Якраз навпаки. Якщо ви страждали, зробіть все, що в ваших силах, щоб виправити для своїх дітей будь-який негативний досвід, який ви пережили".

Пара вирішила поставити психічне здоров'я на перше місце, тому відмовилася від королівських повноважень і переїхала до США. Гаррі ясно дав зрозуміти, що не шкодує про це рішення.

"Це неймовірно сумно, але я ні про що не шкодую, тому що зараз перебуваю в такому місці, де, як мені здається, мав бути чотири роки тому, - заявив він. - Я не сумніваюся, що моя мама мною пишалася б. Я живу тим життям, яке вона хотіла для себе".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації