RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш у новому кліпі Lost Cause вже не сумує, а тверкає в піжамі та грає з подругами у твістер: відео

Ця робота не схожа на більшість її попередніх кліпів

Біллі Айліш випустила кліп до пісні Lost Cause з нового альбому Happier than ever, реліз якого призначено на 30 липня. На відміну від попереднього відео, співачка вже не сумує, а веселиться з подружками.

У ролику 19-річна виконавиця разом з іншими дівчатами влаштовує піжамну вечірку: вони танцюють, тверкають, їдять шкідливу їжу, грають в твістер, дуріють на ліжку та стріляють один в одного з водних пістолетів.

Слухачі оцінили нову відеороботу Айліш, зазначивши, що вона не схожа на більшість її попередніх кліпів. "Це так не схоже на все, що вона коли-небудь робила", "Найцікавіше музичне відео", "Це її перше музичне відео, в якому вона сміється. І мені це подобається", - пишуть шанувальники в коментарях під відео.

У кадрі співачка не приховує своє тіло під оверсайзним одягом, а з'являється у чорних коротких шортиках та шовковій піжамі, небесно-блакитного відтінку.

"Спочатку була маска "мішкуватий одяг", тепер - маска "Я відчуваю себе комфортно у своєму тілі, тому показую його мільйонам людей", - зазначив один з фанатів. "Я так рада, що Біллі впевнена в своєму тілі і вона чертовськи добре виглядає", - пишуть інші.

  • Раніше Біллі Айліш знялася у спокусливій фотосесії для британського Vogue. 19-річна співачка змінила звичні худі та оверсайз-костюми на корсети та панчохи, і тепер 6 її фотографій увійшли до топ-20 найпопулярніших постів в Instagram.
  • Колись Біллі Айліш ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що співачка розповіла про цей непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии