Лайм

Настя Каменських розповіла про табу у стосунках із Потапом

Співачка поділилася правилами, які допомагають зберегти сімейне щастя

Настя Каменських і Потап зіграли весілля у 2019 році, і з тих пір часто діляться в соціальних мережах своїм сімейним щастям. В інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE 34-річна співачка зізналася, що гармонію у стосунках їм допомагають підтримувати правила і домовленості.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

"Наші стосунки, коли ми були в дуеті, почалися зі сварок. Я так не лаялася ніколи і ні з ким. Нас навіть селили в різні готелі. Це була прямо ненависть. Правду кажуть, від любові до ненависті один крок. Якби мені тоді хтось сказав, що я вийду заміж за Льошу, я б [не повірила], - розповіла Каменських. - Зараз у нас не буває конфліктів, але бувають суперечки".

Ще під час "притирання" пара домовилася про взаємну повагу і встановила кілька правил.

"Матюки і обзивання - такого немає. Ще одне табу - ніколи ніхто з нас не полізе в телефон. Ніколи. Це дуже важливо, я раджу робити це взагалі всім сім'ям. Особливо настійно не рекомендую робити це дівчатам. Тому що у нас у всіх є свій простір, і він має залишатися. Це дуже важливо. Це повага одне до одного", - сказала Настя.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

Після сварки подружжя відразу ж мириться, а невдоволення вони ніколи не тримають у собі.

"Буває, мене щось непокоїть. Я можу спокійно дочекатися вечора, поки він прийде, а не дзвонити або написати злісне смс на 44 сторінки, - розповіла Каменських. - Потрібно ділитися і розуміти. І говорити, якщо щось тебе не влаштовує. Або людина піде тобі на зустріч, або ні. Також дуже важливо йти в ногу, дивитися в один бік. Ми з Льошею читаємо одні й ті ж книги, нас цікавлять одні теми".

Зірка зізналася, що їй дуже сильно пощастило з чоловіком, і він досі кожен день їй освідчується.

"Ми б всі свої річниці святкували як весілля. Він каже: "Я знову хочу, щоб ти вдягла білу сукню, я вбрався, я хотів би гостей купу". Ми і будемо так робити, просто зараз пандемія, куди купу гостей? Але ми дочекаємося моменту і ще раз зіграємо весілля", - пообіцяла вона.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

  • Раніше Настя Каменських розповіла про важкі наслідки коронавірусу. Після хвороби і смерті батька у співачки почалися панічні атаки.
  • Потап презентував новий альбом "Без реклами" - в ньому 12 ліричних треків. Реліз репер приурочив до свого 40-річчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували