RU  UA

Дізнатися

Настя Каменських розповіла про табу у стосунках із Потапом

Співачка поділилася правилами, які допомагають зберегти сімейне щастя

Настя Каменських і Потап зіграли весілля у 2019 році, і з тих пір часто діляться в соціальних мережах своїм сімейним щастям. В інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE 34-річна співачка зізналася, що гармонію у стосунках їм допомагають підтримувати правила і домовленості.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

"Наші стосунки, коли ми були в дуеті, почалися зі сварок. Я так не лаялася ніколи і ні з ким. Нас навіть селили в різні готелі. Це була прямо ненависть. Правду кажуть, від любові до ненависті один крок. Якби мені тоді хтось сказав, що я вийду заміж за Льошу, я б [не повірила], - розповіла Каменських. - Зараз у нас не буває конфліктів, але бувають суперечки".

Ще під час "притирання" пара домовилася про взаємну повагу і встановила кілька правил.

"Матюки і обзивання - такого немає. Ще одне табу - ніколи ніхто з нас не полізе в телефон. Ніколи. Це дуже важливо, я раджу робити це взагалі всім сім'ям. Особливо настійно не рекомендую робити це дівчатам. Тому що у нас у всіх є свій простір, і він має залишатися. Це дуже важливо. Це повага одне до одного", - сказала Настя.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

Після сварки подружжя відразу ж мириться, а невдоволення вони ніколи не тримають у собі.

"Буває, мене щось непокоїть. Я можу спокійно дочекатися вечора, поки він прийде, а не дзвонити або написати злісне смс на 44 сторінки, - розповіла Каменських. - Потрібно ділитися і розуміти. І говорити, якщо щось тебе не влаштовує. Або людина піде тобі на зустріч, або ні. Також дуже важливо йти в ногу, дивитися в один бік. Ми з Льошею читаємо одні й ті ж книги, нас цікавлять одні теми".

Зірка зізналася, що їй дуже сильно пощастило з чоловіком, і він досі кожен день їй освідчується.

"Ми б всі свої річниці святкували як весілля. Він каже: "Я знову хочу, щоб ти вдягла білу сукню, я вбрався, я хотів би гостей купу". Ми і будемо так робити, просто зараз пандемія, куди купу гостей? Але ми дочекаємося моменту і ще раз зіграємо весілля", - пообіцяла вона.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

  • Раніше Настя Каменських розповіла про важкі наслідки коронавірусу. Після хвороби і смерті батька у співачки почалися панічні атаки.
  • Потап презентував новий альбом "Без реклами" - в ньому 12 ліричних треків. Реліз репер приурочив до свого 40-річчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергей Притула обнародовал волшебные кадры с маленькой дочерью. Ребенку исполнилось три года